2011. június 9., csütörtök

1. hét

Hát lassan letudjuk az első hetet. Ideértünk a táborba épségbe. Megérkezett 3 nap késéssel a bőröndöm, úgyhogy most már van mit felvennem. Elkezdtünk dolgozgatni. Megállapítottuk, hogy olyan mintha el se mentünk volna, úgyhogy a honvágy dolog sajnos nálam most elkezdődött. Tavaly kibírtam majdnem a nyár végéig.
Ami pozitívum, hogy tavaly sose láttam teknőst a táborban, idén kettőt is. Egy nagyon nagy éppen tojásokat rakott (amit másnapra valamilyen másik kis állatka megevett), és egy kisebbet, ami még mindig nagyobb mint amekkorát láttam otthon, az út közepén volt, és arrébb raktam, nehogy valaki elüsse. Majd rakok fel róla képet, de a kép még a telefonomon van.
Amúgy az idő erre fel pocsék. Ma túl vagyunk az első viharon itt a táborban, de elég durva volt. Délután 4-kor esti sötétség lett, dörgött, villámlott. Nem kicsit ijedtünk meg, főleg úgy, hogy egy hete a táboról 1 órányira hurrikán pusztított, úgyhogy egy kicsit parás volt.
Tavaly ilyenkor amúgy sokkal több dolgunk volt. Most egy picit talán unatkozunk is. A munkákkal egész jó időben tudunk végezni, úgyhogy néha már most unatkozunk. Nem tudom mi lesz ha megjön a harmadik takarítós lány, aki ráadásul lengyel nemzetiségű.
Na mára ennyit, majd folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése