2010. június 2., szerda

2. nap

Ismét sziasztok.

Akikkel beszéltem ma msnen, azoktól bocsánat, hogy egyszer csak eltűntem, de rosszalkodik az internet és folyton megszakadt.
Ma elkezdtük a munkát. Hát elég nagy falat lesz. Nagyon sok épület van itt, és javarészt csak mi ketten takarítjuk. Ma a Manor House-t takarítottuk. Az a legnagyobb épület itt. Kb 100 éves, és ott laknak a rabbik, meg a vezetőség (azt hiszem). Nagyon ijesztő egy hely. Rakok fel majd róla képet. Akik látták a Szellemjárás Connecticutban, azok emlékezhettek az ott lévő házra. Na ez a hely kb ahhoz hasonló. Nagy, nagyon nagyon nagy. 3 emeletes, de olyan mint egy labirintus. Kb 10 fürdőszobára emlékszem, és kb 20 szobára ahol voltunk, de ez csak egy része, mert találtunk egy külön lépcsőt, amivel egy eldugott kis részbe lehetett jutni, ahol régen talán a cselédség dolgozott, legalábbis a falon találtunk egy csengő szerű valamit, amire a szobák nevei voltak írva. Azért durva...
Tegnap este voltunk vásárolni egy Tesco szerű boltban. Megdöbbentő volt, hogy itt mindent XXXL-es kiszerelésben lehet kapni, olyan dolgokból is, amiket otthon nem látsz akkora kiszerelésben (pl 1 literes szájvíz).
A munka után ma visszamentünk a bunk-ba, ez egy kis faház, amiben majd a gyerekek fognak lakni. Egyenlőre mi vagyunk benne. És egy őzikecsalád az ablak előtt sétálgatott el, kb 2 méterre a háztól. Láttunk még ezen kívül valami pulyka-páva szerűséget, illetve valami izét, ami valami sünféleség és azt mondták rá, hogy ne menjünk a közelébe. :-)
Mára azt hiszem ennyi, meg töltök fel képeket, mert kezdek fáradni.
Legyetek jók!!
Puszik!

1 megjegyzés:

  1. Reni, a filmre visszatérve, csak nehogy ti is hullákat találjatok a falban...:S:P pusszantlak,A.

    VálaszTörlés