2010. június 24., csütörtök

X. nap

Sziasztokí!
Jelentkezek újra. Ma nagyon izgi napunk volt... zsidó hit oktatáson vettünk részt... Képzelhetitek... 3 állomásos volt a dolog. 11-12-ig Isten, 13-14-ig Tóra, 14-15-ig Izrael volt a téma. Az elsőnél még tudtam figyelni, ott még érdekelt a téma, aztán elhagyott a kedv és az utolsónál már alig tudtam nyitvatartani a szemem. Szó szerint. Nagyon sokan el is aludtak, de nem szólt rá az előadó rabbi semmit... :-D Amúgy nem volt annyira rossz mint amennyire képzeltük, hogy rossz lesz.
A mai nap előnye viszont az volt, hogy alig dolgoztunk illetve a legfőbb dolog: elköltöztünk a végleges helyünkre. Túl messzire nem mentünk csak egy házzal arrébb. Most már csak 3-an vagyunk, egy fürdőszobára. Nagyon szépen berendezkedtünk.
Már csak 4 nap és a gyerekek is megérkeznek. Ez a hét a staff week, egy csomó program van, a nagy része nem nekünk, hanem a gyerekfelügyelőknek, de nekünk is volt néhány amin részt kellett vennünk. Ilyen volt a bowling, amit a Louis (a. Lajos) a táborigazgató fizetett :-D Illetve a tegnap esti "úszásfelmérés" (ami természetes kiválasztódás alapján ment: ha nem fulladsz bele akkor úszhatsz a nyáron a medencében), illetve az azután lévő pool party, ami nem volt rossz, de szánalmasan rövid volt. Ma is lett volna valami, de nem mentünk el, helyette jöttünk netezni, mert ilyenkor mindenki a programon van, és viszonylag jó a net.
Állítólag lesz vasárnap valami kirándulás, így utoljára mielőtt jönnének a gyerkőcök, ami tök jó lenne főleg azért is, mert nekem hétfőn lenne szabadnapom... kíváncsi leszek mi lesz. :-)
Örömmel jelentem, hogy Daniel (skót-angol gyerek) egyre jobban beszél magyarul, már a legtöbb fajta káromkodást ismeri, és már tudja is variálni őket. Most már minden gond nélkül kérdezi meg egy menet árát, és mindenkivel boldogan közli, hogy nem szép, de ő szereti... :-D
Na mára ennyi!! Legyetek jók, és írjatok, hogy mi van veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése